Revit MEP Families Gevorderd

Heeft u al enige ervaring met het maken van families in Revit MEP, maar wilt u graag de volgende stap maken en families voorzien van meer informatie? En wilt u daarbij families met elkaar kunnen gaan combineren? Met de training Revit MEP Families voor gevorderden leert u nog meer gebruik maken van de standaard Revit MEP functionaliteiten en haalt u nog meer voordelen uit uw eigen bibliotheek.

Ook leert u zelfstandig geavanceerde Revit MEP families te maken en leert u te werken met Shared Parameters. Op deze manier zorgt u dat de BIM informatie uit het 3D model, ook op (technische)tekeningen en in uittrekstaten kan verschijnen.

Voor wie is deze Revit training voor gevorderden bedoeld?
Deze training is bedoeld voor de ervaren Revit MEP gebruiker, die (enige) ervaring heeft met het maken van Revit MEP families en deze wil voorzien van meer informatie en met elkaar wil gaan combineren.

Cursusduur
1 dag

Welke onderwerpen worden er tijdens de training behandeld?
Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

• Nested Families.
• Shared Parameters.
• Geneste families koppelen aan parameters.
• Toepassen van formules.
• Clash Objecten.
• Reference Lines.
• Family Types.

Aanvullend aan de training kunnen wij u begeleiden en ondersteunen in het ontwikkelen en opzetten van een eigen Revit bibliotheek.

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze training?
Basiskennis van Revit MEP en het maken van een Revit bibliotheek is vereist. Heeft u nog geen ervaring met het maken van families, dan adviseren wij eerst de basistraining Revit MEP Families te volgen.

Cursusmaterialen en faciliteiten
Tijdens de training ontvangt u Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen.

Voor de trainingen beschikken wij in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de training kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Online leerportaal
Als deelnemer van de Revit MEP training krijgt u toegang tot het online leerplatform. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Deze opleiding wordt op diverse locaties en data gegeven. Neem contact met ons op via telefoonnummer
+31 (0)318 - 616 924 voor meer informatie.