Revit MEP Families Basis

In ieder Revit project komt wel een specifiek of afwijkend element voor waar geen standaard family (Revit component/Block) voor beschikbaar is. Tijdens deze cursus leert u alle benodigde basisvaardigheden voor het zelfstandig opzetten van een MEP bibliotheek/family.

Voor wie is deze Revit MEP Families Basiscursus bedoeld?
Deze cursus is bedoeld voor architecten, aannemers, leveranciers of installateurs, die gebruik maken van Revit en zelf een bibliotheek/family in Revit MEP willen gaan opzetten.

Welke vaardigheden ontwikkelt u door deze Revit Families cursus te volgen?
Na deze cursus bent u in staat zelf een basis MEP family op te bouwen. Deze families kunt u met behulp van parameters, variabelen, ‘sturen’ zodat het model zich automatisch kan aanpassen naar uw wensen. Daarnaast worden diverse handgrepen geboden om uw families duidelijk en eenduidig op te bouwen, door te werken met een bepaalde standaard/classificatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Dutch Revit Standards (DRS) of ETIM. Na deze cursus bent u in staat om uw eigen producten aan te bieden in BIM en/of Revit formaat.

Cursusduur
1 dag

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?
Tijdens deze Revit cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde:

• MEP Connectoren.
• Soorten Family Categories.
• Toepassing en functionaliteit binnen een MEP System.
• Reference Lines.

Aanvullend aan de cursus kunnen wij u begeleiden en ondersteunen in het ontwikkelen en opzetten van een eigen Revit bibliotheek.

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze cursus?
Om deze cursus te kunnen volgen moet u kennis hebben op het niveau van de Revit MEP Basiscursus.

Cursusmaterialen en faciliteiten
Tijdens de cursus ontvangt u Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen.

Voor de Revit MEP cursussen beschikken wij in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de cursus kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Deze opleiding wordt op diverse locaties en data gegeven. Neem contact met ons op via telefoonnummer
+31 (0)318 - 616 924 voor meer informatie.