Revit Families Gevorderd

Heeft u al enige ervaring met het maken van families in Revit, maar wilt u graag de volgende stap maken en families voorzien van meer informatie? En wilt u daarbij Families met elkaar kunnen gaan combineren? Met de training Revit families voor gevorderden maakt u nog beter gebruik van de standaard Revit functionaliteiten en haalt u nog meer voordelen uit uw eigen bibliotheek.

Na deze training kunt u zelfstandig geavanceerde Revit families maken. Ook leert u te werken met Shared Parameters, waardoor u er voor zorgt dat de BIM informatie uit het 3D model, ook op (technische)tekening en in uittrekstaten kan verschijnen.

Voor wie is deze training bedoeld?
De training Revit Families Gevorderd is bedoeld voor de ervaren Revit gebruiker, die (enige) ervaring heeft met het maken van Revit families en families wil voorzien van meer informatie en met elkaar wil gaan combineren.

Cursusduur
1 dag

Welke onderwerpen worden er tijdens de training behandeld?
Tijdens de training Revit Families voor gevorderden worden de volgende onderwerpen behandeld:

• Nested families.
• Shared Parameters.
• Geneste families koppelen aan parameters.
• Toepassen van formules.
• Weergave instellingen.

Aanvullend aan de training kunnen wij je begeleiden en ondersteunen in het ontwikkelen en opzetten van een eigen Revit bibliotheek.

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze training?
Basiskennis van Revit en het maken van een Revit bibliotheek is vereist. Heb je nog geen ervaring met het maken van families, dan adviseren wij eerst de cursus Revit Families Basis te volgen.

Cursusmaterialen en faciliteiten
Tijdens de training ontvangt u Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen.

Voor de Revit Families cursussen beschikken wij in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de training kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Deze opleiding wordt op diverse locaties en data gegeven. Neem contact met ons op via telefoonnummer
+31 (0)318 - 616 924 voor meer informatie.