AutoCAD Electrical Customizing

In de opleiding AutoCAD Electrical Customizing leert u als gebruiker/beheerder van de AutoCAD Electrical applicatie de volledige AutoCAD Electrical omgeving aan te passen. Omdat deze opleiding veelal uitgevoerd wordt op basis van individuele wensen en eisen, varieert de inhoud van deze “tailor made “cursus dusdanig dat wij deze opleiding bij voorkeur als een bedrijfsspecifieke opleiding aanbieden. Door deze uitvoeringsvorm te kiezen kunnen wij garanderen dat alle voor u belangrijke onderwerpen ook daadwerkelijk aanbod komen.

Wilt u meer weten over deze of andere bedrijfsspecifieke opleidingen, of wilt u met ons van gedachten wisselen over een mogelijke invulling van de opleiding voor uw bedrijf en de onderwerpen die daarbij aan bod kunnen komen, neemt u dan gerust contact op met onze afdeling opleidingen via telefoonnummer
+31 (0)318-616 924.

Vervolgcursus(sen)
Na het doorlopen van deze training kan de cursist zich verder ontwikkelen door het volgen van een maatwerktraining. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Deze opleiding wordt in overleg ingepland. Neem contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)318 - 616 924.