Trainingen en opleidingen

CADTEAM heeft een uitgebreid aanbod van opleidingen op het gebied van diverse CAD-oplossingen.

Of u nu de kennis en vaardigheden van uw medewerkers met betrekking tot uw bestaande software wilt vergroten of hen de (fijne) kneepjes van uw nieuwe software wilt laten bijbrengen, CADTEAM Opleidingen kan aan al deze facetten invulling geven. De opleidingen van CADTEAM richten zich zowel op ontwerpers / tekenaars als op applicatieontwikkelaars en systeembeheerders.

CADTEAM opleidingen verzorgt veel van haar opleidingen volgens "Open Rooster". U vindt deze trainingsdata en de locatie(s) onderaan de betreffende training.

Uiteraard is een bedrijfsspecifieke training ook mogelijk. De training wordt dan volledig op uw organisatie afgestemd, waardoor er een zeer hoog rendement uit de opleiding zal worden gehaald. Het is mogelijk deze training in Veenendaal te volgen of bij u ter plaatse. De data worden in onderling overleg ingepland.

CADTEAM Opleidingen is gevestigd in Veenendaal, maar biedt haar opleidingen ook op locaties in Utrecht en Drachten aan. Er is dus altijd een locatie bij u in de buurt!

Wilt u meer weten over de opleidingen die wij geven, neem dan nu contact met ons op.