Autodesk Revit Architecture - Samenwerking Tools

met meerdere partijen samenwerken in één model

Cursusomschrijving
Revit Architecture is een Building Information Modeling (BIM) tool, dat kan worden gebruikt door meerdere personen die werken aan een nieuw project werken. Dit is een belangrijk aspect bij de samenwerking ten behoeve van een project, tussen projecten en andere gebruikers, met andere bedrijven en andere disciplines.

Basiskennis
Cursisten moeten bekend zijn met de basis van Revit, zoals het maken van muren, daken en andere objecten, kopiëren en verplaatsen van voorwerpen, en het creëren van en werken met views. Onze Autodesk Revit Architecture Basiscursus is dan ook een goed uitgangspunt voor deze cursus.

Cursusduur
2 dagen

Het doel van deze training is de productiviteit en samenwerking te verbeteren tussen alle bij het project betrokken medewerkers, of dit nu collega’s of werknemers van andere bedrijven betreft, zowel als er gewerkt wordt met Revit bestanden als met andere CAD-bestanden.

Cursusinhoud
De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod:

• Het opzetten van projectfasering
• Het creëren en tonen van een verscheidenheid aan ontwerpopties
• Het gebruiken van groepen
• Link Revit bestanden
• Het importeren en exporteren van bestanden, inclusief het exporteren van energieanalyse
• Het begrijpen, gebruiken en het opzetten van worksets
• Optioneel: het gebruik van multi-discipline coördinatie

Vervolgcursussen
Na het doorlopen van deze training kan de cursist zich verder ontwikkelen door het volgen van bijvoorbeeld: Autodesk Revit Architecture - Conceptual Design & Visualization, Autodesk Revit Architecture - BIM Management en Autodesk Revit Architecture - Site & Structural Design.

Deze opleiding wordt in overleg ingepland. Neem contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)318 - 616 924.