Autodesk Revit Architecture - Conceptual Design & Visualization

Cursusomschrijving
Als architecten en ontwerpers een project te starten, wordt er altijd een massastudie uitgevoerd. Er wordt gedacht in massa’s en vormen van een gebouw en of deze past in de omgeving. In deze cursus leert u met behulp van Revit Architecture, massa-elementen te maken, deze aan te passen en deze massa’s om te zetten naar muren, daken en vloeren.
Verder leert u hoe u een ruimte-indeling kunt opzetten van kamers met inbegrip van het gebruik van kleuren en het zichtbaar maken van aansluitingen. Ten behoeve van uw presentaties en analyse leert u een rendering in perspectief, een walkthroughs en zonne-studies te maken.

Basiskennis
Cursisten moeten bekend zijn met de grondbeginselen van Revit. Onze Autodesk Revit Architecture Basiscursus vormt dan ook een goed uitgangspunt voor deze cursus. Kennis van de basistechnieken, zoals het maken van muren, daken en andere objecten, het kopiŽren en verplaatsen van voorwerpen, het maken van en werken met views, e.d. wordt verondersteld.

Cursusduur
2 dagen

Na afloop van deze training bent u in staat om massa’s te maken en deze te converteren naar gebouwmodellen alsmede fotorealistische presentaties en zonnestudies te maken.

Cursusinhoud
De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod:

• Het creŽren van in-Conceptueel Massa-elementen en Conceptual Mass families Place
• Het creŽren van bouwelementen uit Massing studies
• Rooms en spaces voor de ruimtelijke planning en analyse
• Het creŽren van perspectieven, walkthroughs en zonne-studies
• Inzicht in de concepten van verlichting

Vervolgcursussen
Na het doorlopen van deze training kan de cursist zich verder ontwikkelen door het volgen van bijvoorbeeld: Autodesk Revit Architecture - BIM Management, Autodesk Revit Architecture - Samenwerking Tools, en Autodesk Revit Architecture - Site & Structural Design.

Deze opleiding wordt in overleg ingepland. Neem contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)318 - 616 924.