Autodesk Revit Architecture - BIM Management

Cursusomschrijving
Building Information Modeling (BIM) is een aanpak voor de gehele gebouwlevenscyclus. Revit Architecture is een krachtig programma, waarmee u alle fasen van de levenscyclus, beginnend met het ontwerp, het bewerken of bijwerken van het ontwerp, het delen van gegevens met de teamleden, de bouw, oplevering en het gebruik en onderhoud alsmede de coŲrdinatie van de diverse werkzaamheden, kunt managen. Een belangrijk onderdeel van het beheer van het BIM-proces is het ontwikkelen van een bedrijfsstandaard voor de verschillende projecten door het creŽren van standaard templates en aangepaste elementen. Hierdoor verloopt het proces van elk nieuw project vlot en efficiŽnt.

Basiskennis
Cursisten moeten bekend zijn met de basis van Revit, zoals het maken van muren, daken en andere objecten, het kopiŽren en verplaatsen van voorwerpen en het creŽren van en werken met views. Onze Autodesk Revit Architecture Basiscursus is dan ook een goed uitgangspunt voor deze cursus.

Cursusduur
6 dagdelen

Na afloop van de Revit Architecture BIM Managementopleiding kunt u werken met sjablonen, annotatiestijlen, templates, sheets, schema’s en aangepaste elementtypes en families maken.

Cursusinhoud
De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod:

• Het maken van aangepaste sjablonen met annotatiestijlen, titel blokken en aangepaste elementstijlen
• Het maken van schema's, inclusief materiaal take off's met formules
• Het maken van aangepaste muren, daken, vloeren en types
• Het opzetten van een family-bestand
• Het maken van family geometrie
• Het maken van family types
• Het maken van standaard en op maat trappen
• Het maken van specifieke families, met inbegrip van aangepaste deuren en ramen, in-place families; profielen, leuningen en shared parameters

Vervolgcursussen
Na het doorlopen van deze training kan de cursist zich verder ontwikkelen door het volgen van bijvoorbeeld: Autodesk Revit Architecture - Conceptual Design & Visualization, Autodesk Revit Architecture - Samenwerking Tools en Autodesk Revit Architecture - Site & Structural Design.

Deze opleiding wordt in overleg ingepland. Neem contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)318 - 616 924.