Trainingen en opleidingen

CADTEAM heeft een uitgebreid aanbod van opleidingen op het gebied van diverse CAD-oplossingen.

CADTEAM Opleidingen is de opleidingstak van CADTEAM. Door onze jarenlange ervaring is CADTEAM Opleidingen uw partner voor het opleiden van uw werknemers. Of u nu de kennis en vaardigheden van uw medewerkers met betrekking tot uw bestaande software wilt vergroten of hen de (fijne) kneepjes van uw nieuwe software wilt laten bijbrengen, CADTEAM Opleidingen kan aan al deze facetten invulling geven. De opleidingen van CADTEAM richten zich zowel op ontwerpers / tekenaars als op applicatieontwikkelaars en systeembeheerders.

CADTEAM opleidingen verzorgt veel van haar opleidingen als “Open Inschrijving”. Dit houdt in dat opleidingen die voldoen aan dit criterium regelmatig plaatsvinden in het CADTEAM opleidingscentrum. U vindt dit rooster hier: open rooster trainingen van augustus 2018 - januari 2019.

Uiteraard is het ook mogelijk opleidingen uit te voeren als “maatwerk”, waarbij wij vooraf eerst met u om de tafel gaan zitten om de exacte invulling van de opleiding vast te stellen. De opleiding wordt hiermee volledig op uw organisatie afgestemd waardoor er een zeer hoog rendement uit de opleiding wordt gehaald.

CADTEAM Opleidingen is gevestigd in Veenendaal, maar biedt haar opleidingen ook op locaties in heel Nederland aan. Er is dus altijd een locatie bij u in de buurt!

Wilt u meer weten over de opleidingen die wij geven, neem dan nu contact met ons op.